GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Handan-Hüseyin Karakaş İlkokulu

Handan-Hüseyin Karakaş İlkokulu

GÜNEYKENT MAH. 102243 NOLU SK. NO 8 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında geçmişimizden aldığımız özgüven ve güç ile bugünü çağın gereklerine göre yaşayıp, ülkemizi Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okul ve okul toplumu olmak. Bizler istiyoruz ki, *Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, *Okullarımızda, her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, *Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirinin öğrenme ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. *Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. *Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Öğrencilerin; ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek, hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunları ile ilgili, ruhen sağlıklı bireylerin yetiştirildiği bir “Model Okul” olmaktır.
Öğretim Şekli :1-4 Sınıflar Normal Öğretim Anasınıfları İkili Öğretim
08.30-14.20 İlkokul 1-4, 07.50-17.50 Anasınıfı
Ulaşım
Tramvay, halk otobüsleri ve belediye otobüsleriyle ulaşım kolaylıkla sağlanabilir.
Güneykent Mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Şahinbey İlçesi Güneykent Mahallesinde bulunmakta olup merkezi bir konumdadır. Defalife Özel Hastanesinin arka tarafındadır.
İlkokulu 576 Anasınıfı 100